Üdvözlet

 

 

Kedves Látogató!

Üdvözöllek a gerinc-iskola oldalán. Célom a gerinctorna fontosságának megismertetése minden korosztállyal. Találsz itt munka közben és munka után végzendő feladatsort, a gerinc számára megfelelő ülésmódok fotóit, tartásjavító gyakorlatokat, de olvasnivalókat (linkeket) is ajánlok a témában a nagyvilágból.

Legfrissebb tartalom az Olvasnivaló. Olvasd el, érdekes!

 

2014 február 6-án a Család-Barát című délelőtti magazinban a derékfájásról is szó volt. Dr. Pál Mónika reumatológus, ortopéd szakorvos beszélt a gyógytorna fontosságáról, Erika pedig elmondja és bemutatja a láb- és derékfájás legalapvetőbb gyógytornáját. A következő, április 1-én sugárzott adásban folytatták a derékfájás gyógytornáját.

 

 Az adás a http://nava.hu/adatlap/?id=1831652 oldalon érhető el, közvetlenül az április 1-i adás. A lejátszógombra bökve elindul a lejátszás. A derékfájásról szóló rész a 23:42 és a 31:45 között található, majd Erika mutat be gyakorlatokat 38:41-ig. Az idősávon levő húzogatható gombbal be lehet állítani, hogy egyből a minket érintő tartalmat játssza le. Sajnos ezek a műsorok csak 60 napig elérhetők garantáltan, így ez a megtekinthetőség ugyan rég lejárt, de még mindig fent van, le lehet játszani!

 

Az április 22-i adásban (http://nava.hu/adatlap/?id=1843050) Erika kiváló, otthon, bárki által végezhető alapvető gyakorlatokat tanít Veronika segítségével. A gyakorlatok szöveges leírása itt található, a felvétel pedig a következő ablakban. Erika és Veronika a 26:45-től 35:40-ig látható. (Itt is rég lejárt a garantált megtekinthetőség, de még mindig él a cím, működik a lejátszás.) Örülünk, hogy elhangzott egyik jelszavunk, valamint, hogy mindenki, aki számítógép előtt ül, képes egy időzítést készíteni, hogy időnként felálljon és mozogjon Cool